Grow Have Fun

De peste 17 ani credem cu tărie că resursa cea mai valoroasă a companiei sunt colegii noștri.

Ca specialiști IT, ne pasionează tehnologia, depășim zilnic cu ingeniozitate noile provocări ce apar. Ca echipă SOFTVISION, mereu în creștere, ne mândrim cu cei mai deschiși, mai intuitivi, mai atenți și proactivi colegi. Satisfacția noastră cea mai mare este să depășim așteptările clientului și să îl surprindem

cu sfaturi pertinente, cu soluții creative, cu o viziune de amploare.
Mediul de lucru și de viață din SOFTVISION îi permite fiecărui coleg să își îndeplinească cele mai ambițioase planuri de carieră, în timp ce lucrează pentru companii internaționale de top din domeniul software.

Ca specialiști IT, ne pasionează tehnologia, depășim zilnic cu ingeniozitate noile provocări ce apar. Ca echipă SOFTVISION, mereu în creștere, ne mândrim cu cei mai deschiși, mai intuitivi, mai atenți și proactivi colegi. Satisfacția noastră cea mai mare este să depășim așteptările clientului și să îl surprindem cu sfaturi pertinente, cu soluții creative, cu o viziune de amploare.

Mediul de lucru și de viață din SOFTVISION îi permite fiecărui coleg să își îndeplinească cele mai ambițioase planuri de carieră, în timp ce lucrează pentru companii internaționale de top din domeniul software.

Ca specialiști IT, ne pasionează tehnologia, depășim zilnic cu ingeniozitate noile provocări ce apar. Ca echipă SOFTVISION, mereu în creștere, ne mândrim cu cei mai deschiși, mai intuitivi, mai
atenți și proactivi colegi. Satisfacția noastră cea mai mare este să depășim așteptările clientului și să îl surprindem cu sfaturi pertinente, cu soluții creative, cu o viziune de amploare. Mediul de lucru și de viață
din SOFTVISION îi permite fiecărui coleg să își îndeplinească cele mai ambițioase planuri de carieră, în timp ce lucrează pentru companii internaționale de top din domeniul software.

Fă cunoștință cu echipa:

You can make a difference!

Vrei să știi ce înseamnă?


Colegii noștri sunt bucuroși să îți explice. Apreciem nu numai competențele tehnice, ci și deschiderea, implicarea, flexibilitatea, atitudinea.

Suntem o echipă dinamică, în care sunt bineveniți atât profesioniştii cu experiență, cât şi tinerii - experţi în devenire, dornici de afirmare şi însetaţi de succes.

Consultă lista pozițiilor disponibile în secțiunea ”Posturi disponibile” sau trimite-ne CV-ul tău la jobs@softvision.ro și colegii noștri din echipa de Resurse Umane te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Vezi posturi disponibile

Clienții noștri din Silicon Valley sunt pionieri în domeniul lor de activitate, ceea ce ne determină să dezvoltăm proiecte în toate limbajele de programare existente pe piață și să lucrăm mereu cu cele mai noi tehnologii. Pe scurt: .NET, Java, Web, PHP, C/C++, iOS, Android, Windows Phone, Python, Ruby on Rails (deși mai ușor ar fi să menționăm limbajele în care nu lucrăm, decât pe cele pe care le folosim).

Suntem pasionați de dezvoltarea aplicațiilor, proactivi, ingenioși și deschiși. Expresia ”Best results” din deviza noastră ne caracterizează în totalitate. Punem accent pe calitate și iubim provocările celui mai competitiv domeniu, în care trebuie să dai dovadă de flexibilitate maximă, de gândire inovativă și de adaptare la schimbări rapide.

Vezi posturi disponibile

Pentru că ”No compromises” face parte din deviza noastră, acordăm cea mai mare atenție procesului de testare. Echipa noastră dedicată de testare este specializată atât pe manual, cât și pe automation; atât pe Mobile Apps, cât și pe Web și Desktop.

Dacă te pasionează lucrurile făcute bine până în cele mai mici detalii, dacă îți place să îți hrănești creativitatea explorând căi neconvenționale și dacă nu lucrezi cu jumătăți de măsură, în echipa de testare de la SOFTVISION găsești prieteni buni.

Testerii noștri sunt o parte esențială a echipei, apreciați pentru inițiativa și expertiza lor. Munca lor completează partea de development, astfel încât să ne menținem standardele de excelență cu care ne-am obișnuit clienții.

Vezi posturi disponibile

Sediile noastre:

Timișoara

Baia Mare

Iași

București

Cluj-Napoca

sala de mese
sala de conferinte
sala de conferinte 2
sediu office 4
sediu office 3
sediu office 2
sediu office 1
sediu fun corner
sediu decor

LUMINĂ ȘI CULOARE

în sediile noastre SOFTVISION, al căror design ne inspiră și ne binedispune zi de zi.

LUMINĂ ȘI CULOARE

în sediile noastre SOFTVISION, al căror design ne inspiră și ne binedispune zi de zi.