Development

Dezvoltare
Software

În SOFTVISION avem experința necesară pentru a îmbina tehnologia cu soluțiile orientate către business.

Oferim servicii de consultanță, dezvoltare și customizare software.

Dezvoltăm produse de la stadiul de idee și până la livrarea versiunii
finale a acestora. Suntem în măsură să acoperim toate fazele necesare dezvoltării și mentenanței unui produs software. Oferim suport și expertiză inclusiv pentru disciplinele adiacente necesare dezvoltării unui

produs software de succes: managementul configurării, managementul de proiect,
user experience design.

Peste 90% din produsele dezvoltate în cadrul firmei folosesc metodologii Agile, pentru a putea asigura disponibilitatea în timp util pe o piață IT în continuă schimbare și dezvoltare. Unul din lucrurile cele mai apreciate de către clienții noștri este profesionalismul de

care dăm dovadă. Produsele dezvoltate variază foarte mult din punct de vedere al tehnologiilor utilizate, al numărului de utilizatori care ajung să le folosească și al domeniilor cărora li se adresează. Astfel, implementarea unui produs software implică foarte multe provocări, inclusiv alegerea tehnologiilor potrivite pentru livrarea produsului în condițiile optime.

Oferim servicii de consultanță, dezvoltare și customizare software.

Dezvoltăm produse de la stadiul de idee și până la livrarea versiunii finale a acestora. Suntem în măsură să acoperim toate fazele necesare dezvoltării și mentenanței unui produs software. Oferim suport și expertiză inclusiv pentru disciplinele adiacente necesare dezvoltării unui produs software de succes: managementul configurării, managementul de proiect, user experience design.

Peste 90% din produsele dezvoltate în cadrul firmei folosesc metodologii Agile, pentru a putea asigura disponibilitatea în timp util pe o piață IT în continuă schimbare și dezvoltare. Unul din lucrurile cele mai apreciate de către clienții noștri este profesionalismul de care dăm dovadă.

Produsele dezvoltate variază foarte mult din punct de vedere al tehnologiilor utilizate, al numărului de utilizatori care ajung să le folosească și al domeniilor cărora li se adresează. Astfel, implementarea unui produs software implică foarte multe provocări, inclusiv alegerea tehnologiilor potrivite pentru livrarea produsului în condițiile optime.

Oferim servicii de consultanță, dezvoltare și customizare software.

Dezvoltăm produse de la stadiul de idee și până la livrarea versiunii
finale a acestora. Suntem în măsură să acoperim toate fazele necesare dezvoltării și mentenanței unui produs software. Oferim suport și expertiză inclusiv pentru disciplinele adiacente necesare dezvoltării unui produs software de succes: managementul configurării, managementul de proiect,
user experience design.
Peste 90% din produsele dezvoltate în cadrul firmei folosesc metodologii Agile, pentru a putea asigura disponibilitatea în timp util pe o piață IT în continuă schimbare și dezvoltare.

Unul din lucrurile cele mai apreciate de către clienții noștri este profesionalismul de care dăm dovadă. Produsele dezvoltate variază foarte mult din punct de vedere al tehnologiilor utilizate, al numărului de utilizatori care ajung să le folosească și al domeniilor căruia li se adresează. Astfel, implementarea unui produs software implică foarte multe provocări, inclusiv alegerea tehnologiilor potrivite pentru livrarea produsului în condițiile optime.

Amploarea proiectelor și timpii de livrare ne-au impus să adoptăm procese care contribuie la calitatea produsului și să folosim atât tehnologii standard ale industriei, cât și tehnologii de ultimă generație.

Keybord Keybord

Tehnologii des folosite în companie cuprind tehnologii Web (HTML, JavaScript, CSS), tehnologii back-end (.NET, PHP, Java) și baze de date (atât SQL, cât și NoSQL).

Servicii
Development Development

Lucrând de-a lungul timpului cu numeroși clienți de renume mondial, standardele noastre de dezvoltare software au crescut constant, ajungând la un nivel apreciat de firme ca Microsoft, Nokia, Mozilla, HP și mulți alții. Ca Microsoft Certified Partener, suntem pe deplin angajați în a furniza aplicații inovative de voce și date pentru ISV-uri care vor să lanseze cât mai rapid pe piață produse inteligente.